KezdőlapNyomdaUtazásokProgramokGalériaFórumKapcsolatIntro

 

Kedves Érdeklődő!

Az Ibiza 2016 programunkkal kapcsolatosan tájékoztatunk, hogy a legjobb szándékunk ellenére sem sikerült olyan „utasbarát” árakat elérni, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb csoporttal kiutazzunk.

Sajnos az elmúlt években a sziget (különösen főszezonban) annyira drága lett, hogy a Magyar utasoknak egyre kevésbé elérhető. Ez a drágulás egyébként összhangban van Ibiza turisztikai politikájával, mely szerint igyekeznek egy prémium réteget a szigetre vonzani. Néhány éve még kb. 130.000 forintért tudtuk kínálni  az utazás-szállás csomagot, ugyanez mostanra eléri a 250.000/fő/hét árat. Erre jön még az étkezés költsége, ami minimum  65.000 ft. Itt azonban még nyilván nincs vége, hiszen aki Ibizára utazik, szeretne jókat bulizni, többször a legnagyobb klubokban. Itt a belépő 15-25 ezer forint, és elképesztő árakon az italfogyasztás. Összegezve egy hét Ibizához szükséges 500.000 Ft, ahhoz hogy – ha már kimentünk- egy kicsit is jól érezzük magunkat. Így ez már ár-érték arányban nem igazán szimpatikus a Magyar fiataloknak.

Tippünk: Sunny Beach – Bulgária 34.900 Ft / fő/hét-től! 


Ibiza-Spanyolország

Ibiza Európa partyparadicsoma  2015-ben is várja a mindenre elszállt paryarcokat. Európa és a világ minden szegletéből a legnagyobb partyface-ek érkeznek, hogy végigbulizzák a szigeten töltött 1-2-3 hetüket. Emellett a világ legnevesebb dj-i játszanak minden este az ibizai megaklubokban. Olyan neveket hallhatsz majd zenélni, mint Tiesto, David Guetta, Carl Cox, ATB Dubfire, Deep Dish, Roger Sanchez, Pete Tong, a  teljesség igénye nélkül. És persze ott van a csodálatos tengerpart, a világhírű naplemente, és....minden, ami a partyarcok álma!


Hová megyünk?

Jet és Bossa Mar apartmanházak csodálatos komplexumot alkotnak.Mindkét apartmanház közvetlenül a tengerparton található, utasaink kedvenc szállása. Ár/érték arányban verhetetlen ajánlat.


Hogy utazunk?

* Budapest - Wien  / Transzfer Busz

* Wien - Ibiza  / Közvetlen járat

* Ibiza / Transzfer Busz


Hol alszunk?


Helyszíni szemle
PRIVILEGE: Ibiza város és San Antonió között található a VILÁG LEGNAGYOBB DISCÓJA! Ha még nem jártál itt, akkor vigyázz, mert ha elkavarodsz a többiektől, akkor nehéz lesz őket megtalálni. A discóban még uszoda is található!

PACHA: 10 perc séta, Ibiza város kikötőjétől. Több zóna+bár található a Pachán belül..hip-hop, rnb, spanyol "sarok", de ne lepődj meg ha Erick Morillo, Roger Sanchez, Pete Tong, David Morales, Deep Dish buliba szaladsz bele

SPACE: pár percre található a szállásunktól! Az "afterparty-k" innen indultak ki Ibizán. Legnagyobb bulik Vasárnap vannak.

Amnesia: már a neve is sokatmondó. 1977 óta működő discó, ex hippi központ. Ibiza és San Antónió között a főúton található.

El Divino: Ibizaváros egyik ékköve. Előszőr csak zárt klubként működött, később szerencsére megnyílt halandók számára is. Legjobb house DJ-ket itt találod.

BORA-BORA:
Közvetlenül a szállásunk mellett található a világ leghíresebb tengerpartja a Bora-Bora! Homokos part, elképesztő hangulat, a nap minden percében móka-kacagás-party! 100 méterre a Space-től!

Mit eszünk?


Helyszíni programok
Találkozás Budapesten, Erzsébet híd pesti oldalán, Mátyás Pince elött 04.30-kor. Indulás 05.00-kor Bécsbe. Bécsből 09.50-kor indul közvetlen repülőjáratunk, ami 12.15-re érkezik meg Ibizára.Van néhány járat amelyik hajnali 5.00-kor indul bécsből.Ebben az esetben a találkozó 12.00-kor az indulás 12.30-kor történik. A repülőtérről transzfer a szállásra. A két apartmanház (Jet apartman és Bossa Mar apartmanház, szinte egymás mellett helyezkednek el, a Bora-Bora discótól két percre találhatóak, rajta a leghíresebb tengerparti szakaszon.

Élvezd ki Ibizán töltött időd minden másodpercét. Ezen a szigeten nincsenek tabuk!

Check-out: kb 10-11 óráig. Egész napos pihenés, ejtőzés, búcsú Ibizától. Transzfer reptérre 18.00-kor indul az apartmanházaktól. Repülőjáratunk: 20.20-kor indul Ibizáról, 22.45-kor landol Bécsben.Akik a hajnali 5-ös géppel indulnak azoknak a visszaindulás is előbb történik.8.15-kor indul a gépünk Ibizáról.Ebben az esetben az indulás az apartmanháztól 6-fél 7 körül indulunk. Innen a transzferjárat Budapestre azonnal indul, érkezés a Mátyáspince elé hajnali 01-01.30 között.

Mennyiért?

 

Árak - Feltételek:

A pontos információkat és utazási feltételeket 2015. március 16.-tól keressétek az oldalon. Előzetes info kérése e-mail-ban: info@studentparty.hu!

Programszervező: StudentParty Team // Hivatalos Utazás szervező: TandT Sport Utazási Iroda, Budapest, Jókai Tér 4  //   Engedélyszám: 000935 


Mondole 2010
Mondole 2010
(278 kép)meghívó

Hívd meg barátaidat, ismerőseidet! Utazzunk, bulizzunk velük együtt!
© 2005-2014 - StudentParty Team      W3C HTML Valid CSS! stu
eXTReMe Tracker