KezdőlapNyomdaUtazásokProgramokGalériaFórumKapcsolatProgramok

10 dolog, ami biztosan megtörténik veled egy party nyaraláson

1. Ő meg kicsoda? - előfordulhat, hogy egy idegen arcot találsz az ágyadban

2. itatás – sokszor még a kezed sem kell megemelni, valaki-valahogy biztosan megitat

 

3. csók – bármikor megtalálhat egy csók korábban elképzelhetetlen technikával

4.meztelen fürdés – spontán meztelen fürdőzés a fülledt tengerparti éjszakában

5. gyerekmedence – rendszeresen a gyerek medencében pancsolsz

6.hab – nem feltétlenül tisztálkodási céllal leszel habos tetőtől talpig

7. pulton tánc – a pulton táncolás most biztosan nem marad ki az életedből

8.karszalag – váratlan mennyiségű party karszalag jelenik meg rajtad hihetetlen színekben

9.tetko- új  tetoválások jelenhetnek meg rajtad, és barátaidon

10. ébredés -  a leg különbözőbb helyeken, és időpontokban ébredhetsz

____________________________________________________________________________________________________

Fakultatív Programok Naposparton 2015

 Isztambul:

Non-Stop. Kedden este elindulunk Isztambulba, a nyüzsgő, müezzinek énekétől és a bazár zajától hangos, kelet kapujának tartott török városba. Az utazást a saját autóbuszunkkal és magyar nyelvű idegenvezetővel bonyolítjuk. A reggeli után városnéző sétára indulunk, melynek során megnézzük a Kék Mecsetet, az Aya Sofya, a Császári Palota (Topkapi) és lehetőség nyílik fakultatív hajókirándulással megnézni a város ázsiai részét. Az élmény gazdag séta után a kikötőben ebédelünk, és közösen elmegyünk az isztambuli bazárba, ahol mindenki kedvére válogathat a török kereskedők portékái között. Délután szabadprogram, várható indulás Napospartra az esti órákban. Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges! A program ára tartalmazza: utazás Isztambulba saját autóbusszal/magyar nyelvű csoport és idegenvezetés. (Ára: kb. 65 Eur )

 

StudentParty Bármaraton:

Kocsmatúra, avagy elszabadul az állatkert! „Kötelező Program”! A bármaraton bevezetést ad a naposparti Student-Party életbe! Nemcsak egy helyen töltheted kellemesen az estét, mi egy este alatt 5 bárt, klubot mutatunk be neked, ahol nem csak szabad, hanem kötelező a bárpulton táncolni. Ismerkedésünket mexikói hangulatban kezdjük, trópusokon folytatjuk, megnézzük milyen a bolygó hollandi Naposparton, és a bártúra végén Napospart legnagyobb klubjába a  Viking diszkóba érünk. Mindenhol welcome-drinkkel várunk, diszkó előtt még egy szelet pizzát is bedobunk! Egy este, egy belépő, 5 szórakozóhely, 5 welcome-drink, 5 fantasztikus ital akció és, hogy senkit el ne hagyjunk már induláskor kézen fogod kedvenc partyállatod!! A program ára tartalmazza: magyar nyelvű csoportvezetés/saját lemezlovasok/promóciós italok minden állomáson/StudentpartyParty állatkert.
(Ára: 14 Eur )

 

 Party Hajó:

Nesebar kikötőjéből indulunk fergeteges hajóútra a nessebari öböl legészakabbi pontjára, melyet a helyiek nem véletlenül, „orr”-nak hívnak. Vidám hajóutunk közben a bátrabbak fejessel, hasassal, talpassal vagy egyéni módon érkeznek a vízbe és úsznak ki a partra, vagy pancsolnak. Eszünk faszénen sült halat, krumpli vagy zöldségsalátát, iszunk sört, rakiát vagy bort, amennyi belénk fér és még vidámabban pancsolunk a délután folyamán. Egész nap szól a zene, ringanak a csípők! Napozás, ejtőzés, pancsolás után koradélután pedig visszahajózunk a kikötőbe. A 3 szintes hajónk fedélzetén Dj barátaink zenélnek (buli a legfelsőbb szinteken), de a kellemes hajókirándulásra vágyó utasaink is megtalálják számításukat a hangulatos alsó szinteken. A program ára tartalmazza: utazás a kikötőbe/4 órás hajózás/zenés party program/korlátlan étel- és italfogyasztás. (Ára: kb. 39 Eur)

 

 Bolgár Falu:

Saját busszal utazunk a kis  bolgár faluba, ahol nagy szeretettel, síppal, dobbal, jó hangulattal, étellel és itallal fogadnak minket. A menü: aperitifnek egy feles rakia, majd sopszka saláta, házi banica, bolgár bableves, sült csirke, görögdinnye. Ha megszomjaznánk szabadon választhatunk fehér és vörösbor között, amíg ki nem fogy a hordó (ilyen még nem történt). Vacsora után folklór műsor, közös tánc! Az est fénypontja pedig barátunk, Igor parázson járása. (bátrabban ki is próbálhatják) A program ára tartalmazza az utazást, az étkezést és a korlátlan italfogyasztást. (Ára: kb. 20 Eur)


Aquapark:

Bulgária legnagyobb és leg tutibb Aquaparkjába a szállásról saját busszal megyünk át, így a tanga papucs másnaposan sem akadály. Van itt minden: Tsunami, Fekete-lyuk, Crazy river, pillangó medence és vízi bár, csúszda-csúszda hátán. Szabadesés, vad kobra, szlalom és ez még nem minden! Az ár tartalmazza: az utazást saját busszal/belépőt. (Ára: kb. 35 Leva/nap)

Ropotamo Nemzeti Park és Szozopol:

Napospartról kiindulva Szozopolba látogatunk, (történelmi nevén Apollónia) ahol helyi idegenvezetőnk segítségével ismerkedünk a hangulatos óvárossal. Sétánk után elfogyasztjuk jól megérdemelt ebédünket a Szélmalom étteremben. Délután Bulgária legnagyobb nemzeti Parkjába látogatunk, áthajózunk a Ropotamo folyó deltáján, ahonnan betekintést nyerünk a nemzeti park élővilágába. Koradélután Burgaszban kötünk ki, ahol némi szabad program után bázisunkra, Napospartra indulunk vissza. (Ára: kb. 39 Eur)


Beach Hab- Party                                                                                                                Napospart egyik legnagyobb beach bárjában egyesítjük erőinket. Hatalmas hab-medence, őrjöngő fiatalok, bomba csajok és pasik. Napsütés-tengerpart-koktélok-őrült party!  Egy óra korlátlan italfogyasztás. (Ára: kb. 20 Eur)


Nesebar Városnézés – Bárányvacsora:

A naposparti kikötőből indulunk kishajóval Nesebar városába! Városnéző sétát teszünk a világörökség részét képező meseszép félszigeten. Magyar nyelvű idegen vezetéssel megismerhetjük a városka történetét, nevezetességeit. Ajándék vásárlás után busszal indulunk vissza napospartra. Útközben betérünk egy hangulatos szabad téri étterembe, ahol szabad tűzön készül az ízletes bárány. Menü: Bolgár báránysült (vagy roston csirke) sopszka saláta, sör, vagy üdítő. (Ára: kb. 25 Eur)

A  fakultatív programokra jelentkezés a helyszínen a Studentparty pultnál. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

1.meztelen fürdés – spontán meztelen fürdőzés a fülledt tengerparti éjszakában

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mondole 2010
Mondole 2010
(278 kép)meghívó

Hívd meg barátaidat, ismerőseidet! Utazzunk, bulizzunk velük együtt!
© 2005-2014 - StudentParty Team      W3C HTML Valid CSS! stu
eXTReMe Tracker