KezdőlapNyomdaUtazásokProgramokGalériaFórumKapcsolatFórum


Üzenetek: 181 - 190 (291)

StudentParty Team
StudenParty infók:
Sítábor képek: www.partyponty.hu/studentparty.php
Sítábor dj mixek és videók: www.radioplusz.fm/studentparty
Sítábor videók vasárnaptól: www.hokkento.hu

StudentParty Sítábor AFTER: 2009. feb. 24. KEDD
19.00 - közös ráhangolódás az estére a szegedi Genius Music Pubban ( Széchenyi tér 5. )
24.00 - Buli a Retro Klubban(DJ Lennard, DJ Sterbinszky )
( a belépő 600 Ft, ami teljes egészében leiható a pultnál )
A buliban levetítjük a sítáborban készült fotókat, és egy exkluzív partyvideó is látható lesz.

Mindenit sok szeretettel vár a StudentParty Team.
2009-02-20 11:44:00
 
Gabor
Kedves Fiatalok!
Asszem pont annyi sítáborban jártam életemben, amennyi az átlagéletkorunk és tök jó volt az összes, de ilyen fantasztikus kikapcsolódást egyik sem tudott nyújtani, mint itt Gerlitzenben!
Oldalakon keresztül tudnám sorolni, hogy miért, mivel nekem például minden kívánságom maximálisan teljesült, pedig nem a VIP szekcióban érkeztem. Á‰s asszem nem is VIP-ként távoztam.
Szerintem a sítábori elégedettség nézőpont és látókör kérdése. Például mindig zéró elvárással indulok, mivel annál csak jobb dolgok történhetnek. Másrészt soha nem azt figyelem, hogy mit nem tettek meg a szervezők, hanem kizárólag azt, hogy milyen hozzáadott értéket teremtettek. A legtöbb sítábor 60-80 ezer között mozog étkezések nélkül. Mire számíthatunk ezért? Sízésre, alvásra, utazásra. Szerintem ezek kifogástalanul teljesültek. De vegyük észre, hogy ehhez hóbiztos és jól szervezett helyet kellett választaniuk az utaztatóknak és a kiválasztott hely szerintem király volt!!! Vegyük észre azt is, hogy a választásukat úgy kellett megtenniük, hogy minimális legyen az utazási idő, egy maximális élményt nyújtó helyre. Tehát az optimalizálás is jeles! Vegyük észre, hogy ellátást is kaptunk ezért az átlagos összegért, méghozzá napról napra jobb ellátást! E fentiekért fizettünk és ezek teljesültek.
Tehát minden, amit ezen felül észleltél, kaptál és a kamerádban haza vihettél: hozzáadott érték, ami kizárólag a szervezőknek köszönhető és persze magadnak, hisz mindenki a saját szerencséjének kovácsa. Partizhattál a legjobb dj-arcokkal személyesen? Bulizhattál minden áldott este? Összehoztak 100 gyönyörű szingli leányt számodra? Á‰s fordítva pasikat a nők számára? Sízhettél Velük, bulizhattál Velük, utazhattál Velük, etc… Velük? Kaphattál példátlanul olcsón sífelszerelést és/vagy síoktatást? Zenéltek magyar dj-k éppen a Te kedvedre egy osztrák síterepen? Piálhattál példátlanul olcsón minden este? Reggelizhettél a hátsó étkezőben festői panoráma mellett egy tóparton az Alpok havas hegycsúcsaival? Fogyaszthattál annyi ételt és italt, amennyit csak akartál? Szaunázhattál és lazíthattál a hét minden napján? Megismerkedhettél annyi jófejjel, amennyivel ritkán adódik lehetőség egy sítáborban? Megérkeztél épségben és biztonságban?
Á‰s még hosszan sorolhatnám a hasonló kérdéseket, amelyekre a válasz természetesen IGEN, vagy NAGYON, vagy MIAZHOGY!!! Ezek a Szervezők érdemei, akik mellesleg nyitottak voltak az igényeinkre, azaz segítették az egyéni hozzáadott érték kialakítását is!
Aki mindezeket nem így értékeli, bontson ki egy üveg Törley-t, lehetőleg Muscateller-t, amitől teljesen tisztán látja majd az élet napos oldalát és a felejthetetlen élményeket, barátokat, ad abszurdum szerelmeket, szeretőket, amelyekkel / akikkel például itt Gerlitzenben megismerkedhettünk.
E fentiekkel csupán megköszönni szeretném ezt a páratlan kikapcsolódást és feltöltődést Nektek, a studentparty-teamnek, a tündéri lakótársnőimnek, a 90-es partyarcoknak, a világbajnok dj-alakulatnak és a zseniális utastársamnak, aki annak a lehetőségét sem zárta ki, hogy egy 53 személyes busz indítókulcsa a kukában keresendő.
Kurz und gut… Gyerekek!!! Jövőre ugyanitt Veletek!!! Áœdv, Gábor
2009-02-20 04:28:00
 
Kéri Dávid
Remélem mindenkinek ismerős a zene

http://www.youtube.com/watch?v=RRe3gLoE0wU
2009-02-18 21:46:00
 
BOBI
Sziasztok!
Most jötem haza Gerlicenből, gondoltam megirom nektek hogy milyen volt! Az utazás jól kezdödött, mert már Budapesten belénknyomtak egy rövid italt, amit késöbbiekben persze hiányoltunk! A szálásal nem volt gond, olyan amienek le van irva, a kaja remek volt, és a programok is jók voltak! Kivéve azt hogy kevés idö volt viszonylag síelni, mert a mi buszunk indult a legkésöbb és a legkorábban indult vissza! Eddig aránylag meg voltam elégedve, de most jön a kritika! Szerintem ezt a 6barátommal akikel mentem és az egész PINGVIN busz nevébe mondhatom: "Hogy a buszon eltöltött idő katasztrofa volt!" ha már enyi pénzt kiadtam a síelésre akkor legalább kényelmesen utazzak a buszon! De nem mert a GYURI busz(soför), egyrészt vezetni nemtud, másrészt egy idegbeteg állat! Nem lehetett hozzá egyszer sem szolni mert, rögtön kikelt magából! Hát csak azt tudnám nektek tanácsolni studentparty, hogy ne a Gyuri legyen ezentul a soförötök, mert csak elveszititek a jövöben az utasaitokat!

Szeretném ha ezt az üzit, kiraknátok a fórumra, köszönöm!

Áœdv: BOBI
2009-02-18 20:21:00
 
StudentParty Team
Hello!

A feng shui szoba - mint a nevében is benne van - a feng shui szabályai szerint berendezett szoba. Pároknak tökéletes választás. Nem található benne mikró, hajszárító, stb. nem attól feng shui.
A Felvonulási téren MB Travel-es buszok fognak állni, oda menj majd! Á‰s lesz sok-sok ember is
2009-02-11 01:43:00
 
Junior
Sziasztok!

Mi található a feng-shui szobákban? (wifi, mikró, hajszárító,...stb ?)
A Felvonulási téren hol lesz a gyülekező?
Köszi
2009-02-10 21:24:00
 
StudentParty Team
Student PartySítábor indulási informácók:

2009. február 12-én Szegedről ( SZTE TIK,Ady tér 10. )
gyülekező: 5.45 indulás: 6.15-6.30 között
Budapest ( Budapest, Felvonulási tér )
gyülekező: 8.30 indulás: 09.00

Amennyiben a mai napig nem jelezted, hogy honnan kívánsz indulni busszal/vagy autóval jössz, akkor dobj egy e-mailt S.O.S. az info@studentparty.hu címre!
2009-02-09 21:27:00
 
V.B.
Koszonom a cimet
2009-02-09 21:05:00
 
StudentParty Team
Hello!

Holnap kimennek az infók, minden ok a szervezéssel, csak rajtunk kívülálló okok miatt kicsit megcsúszott a levél.
Kis türelmet, minden infót megkaptok.

Áœdv: StudentParty Team
2009-02-09 11:38:00
 
Géé
Halihó! Sok pécsi jön? Aki onnan jön az írjon már egy igent a falra kösszi
2009-02-04 11:49:00
 
< <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30   > >
Új üzenet feladása:

   Név:

E-Mail:

Üzenet:Minden TAG lezárása

 Boldog  Mosoly   Szomorú  Kacsint  Meglepődött  Sokkolt  Összezavarodott  Laza  LOL  Őrült  Csúfol  Sír  Gonosz  Szemforgató

Az alábbi mezőben látható kódot irja be az alatta lévő beviteli mezőbe!


Mondole 2010
Mondole 2010
(278 kép)meghívó

Hívd meg barátaidat, ismerőseidet! Utazzunk, bulizzunk velük együtt!
© 2005-2014 - StudentParty Team      W3C HTML Valid CSS! stu
eXTReMe Tracker